Hei, olen pauliina

Graafikko, taidemaalari, kuvittaja sekä mainonnan ja yritysviestinnän tradenomi.  Intohimo suunnitteluun ja visuaaliseen viestintään on johdattanut unelma-ammattiin, osaamisen ja kokemuksen karttuessa jokaisen työtehtävän myötä. 

 

Monipuolisen työhistoriani aikana olen nähnyt ja kokenut paljon, ollut mukana monissa ympyröissä - painotalosta kirjakustantomoon – tehden suunnittelutöitä laidasta laitaan, aina pienimmistä karkkipaperikääreistä laajaan ulkomainoskampanjaan.

 

Suunnittelijana pyrin laadukkuuteen ja ajattomuuteen, harkittujen yksityiskohtien sekä pienen twistin kautta. Paupai Design on oma lempilapseni, joka syntyi palavasta halusta työskennellä vaihtelevien ja mielenkiintoisten suunnitteluprojektien parissa. Laadukas ja vaikuttava viestintä ei aina vaadi taustalle järeää mainoskoneistoa. Tavoitteeni onkin tarjota laadukasta graafista suunnittelua ja mutkatonta palvelua myös pienemmille toimijoille – joustavasti, nopeasti ja ennen kaikkea kustannustehokkaasti.

 

Myös toinen intohimoni maalaustaide, on tullut mukaan repertuaariin - tarjoten ihanan vastapainon digitaaliselle suunnittelutyölle. Teen pääosin abstrakteja akryylimaalauksia - ajoittain myös sekatekniikan keinoin - leikitellen väreillä ja luoden erilaisia haavemaailmoja. Työskentelyni etenee usein täysin intuitiivisesti.

 

Toivon taiteeni tarjoavan yleisölleen herkullisia ja inspiroivia kokemuksia sekä ennen kaikkea tuovan kauneutta ympärilleen. Olen Grafian ja Suomen Taiteilijat ry:n jäsen.

 

 

 

Paupai Design - Graafista suunnittelua
@paupai_design
@paupai_design