TÖIDEN TAKANA

HEI, OLEN PAULIINA

Kuvittajan ja kuvataiteilijan tyttärenä kasvanut luovan alan yrittäjä. Intohimo visuaalisuuteen on kuljettanut elämän varrella ensin graafisen alan pariin ja sittemmin yrittäjänä myös taiteen saralle.


2012 - IDEA SYNTYY

Perustin toiminimen Paupai Design ja toteutin graafisen suunnittelun palveluja sivutoimisesti päivätyöni ohella. Asiakkuuksia syntyi lisää pikkuhiljaa ja toimeksiantojen kirjo monipuolistui.

2015 - UUSI ALKU

Tarve päästä kokeilemaan omia siipiäni voimistui ja päätin irtisanoutua leipätyöstäni graafisena suunnittelijana ja ryhtyä saman alan täysipäiväiseksi yrittäjäksi. 

2020 - POLTE ITSEILMAISUUN

Graafisen suunnittelun rinnalle olen aina kaivannut jotain täysin omaehtoista, luovaa ilmaisua. Työhuoneeni mahdollisti laajemman maalaustyön, ja ajatus maalaamisen laajentamisesta syntyi. Myin ensimmäiset teokseni. 

2021 - ENSIMMÄISET NÄYTTELYNI

Kesällä osallistuin ensimmäiseen näyttelyyni Suomen Taiteilijat ry:n 53. vuosinäyttelyssä ja joulukuussa järjestin oman ensimmäinen debyyttinäyttelyni Galleria Petitessä. Yksityisnäyttely oli huikea menestys ja myin suurimman osan näytillä olleista teoksista!

Taiteeni toivon tarjoavan yleisölleen herkullisia ja inspiroivia kokemuksia sekä ennen kaikkea tuovan kauneutta ja iloa ympärilleen. Olen Grafia ry:n ja Suomen Taiteilijat ry:n jäsen.

NÄYTTELYT

· Suomen Taiteilijat ry:n 53. vuosinäyttely, yhteisnäyttely, 2021

· Galleria Petite, yksityisnäyttely Mielen maisemia, 2021
· Galleria FOGGA, yhteisnäyttely Dipping into Exhilaration, 2022
· Kuusankoskitalo Kouvola, Valon taikaa -näyttely, 2022
· Suomen Taiteilijat ry:n 54. vuosinäyttely, yhteisnäyttely, 2022
· Galleria Petite, yksityisnäyttely Flirting Flowers, 2023